LÜTFEN EVDE KAL YALIHÜYÜK

featured

Toplum olarak alınan tedbirlere uymak davranışlarımızda kalıcı ve etkili değişimler geliştirip bunları samimiyet, inat ve gayretle sürdürmek, önümüzdeki en etkili ve hızlı çözümdür.

Sosyal izolasyon, yani 14 gün kuralı. Mesela sosyal mesafe, yani bir metre uzaklık ve hatta tecrit meselesi. Mesela el yıkama ve kişisel temizlik konusu dikkat edilmesi gereken en önemli faktördür.

Aşısı olmayan, ilacı net ve açık olarak bilinmeyen ciddi bir “salgın hastalık” var karşımızda. Anlaşılan o ki en etkili sonuç bizim de bu savaşa katılmamız halinde alınabilecek.Kurallara uymamız  halinde en az hasarla  bu belanın üstesinden geleceğiz.

65 Yaş üstü büyüklerim,20 yaş altı kardeşlerim biliyorum. Evde kalmak zor ,sıkıcı, ama  hayat eve sığar.Tedbir almadan Allah korusun virüse yakalanıp hastane  tavanına bakmak kadar  kötü değil evde yaşamak. Bu günler geçecek

Lütfen evde kalalım. Evde  kalmakla  sadece  kendimizi değil çevremizin de sağlığına  katkı sağlamış olacağız.Bu bela  bitsin acısını fazlası ile  çıkaracağız  hep birlikte inşallah.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
LÜTFEN EVDE KAL YALIHÜYÜK

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!