Kaymakam Kılınç’ın hasta ziyareti

featured

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Belediye Başkanı Hasan Koçer ile birlikte İlçe müftülüğü personeli Yusuf Çakıcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Evin çatı merdiveninden düşme sonucu Kolundan ve bel kısmında Kırık teşhisi konulan İlçe Müftülüğü Personeli Yusuf Çakıcı’ya geçmiş olsun ziyaretine Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer’in yanısıra İlçe Müftüsü Önder Özkan da eşlik etti.

Çakıcıya geçmiş olsun ziyaretinde konuşan Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç;’’ Destek vefa gurubu olarak Yalıhüyük’te hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Yusuf Arkadaşımız talihsiz bir kaza geçirmiş geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.’’dedi.

Kaymakam Kılınç ayrıca Destek vefa gurubu olarak İlçede ihtiyaç sahibi aileleri de takip ederek gerekli destekleri veriyoruz.

Yeni tip Koronovirüs (Covid-19) a karşı İlçemizde etkin tedbirleri belediye başkanımızla birlikte alıyoruz. Vatandaşlarımız kurallara uyuyor. İlçemizde her hangi bir sıkıntı yok. ’diye konuştu.

Yusuf Çakıcı’da İlçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve İlçe Müftüsü Önder Özkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç’ın hasta ziyareti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!