Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer çiftçileri ziyaret etti

featured

Dünya Çiftçiler günü dolayısı ile Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer çiftçileri ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer tarlada çalışan çiftçileri ziyaret ederek ürünlerin hayırlı olmasını diledi.

Çiftçiye yönelik yatırımlar ve destekleyici çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Kaymakam Kılınç ;’ Çiftçilerimizin büyük emek verdiği tarım ve gıda üretimi, hayatımızın sürdürülebilmesi için en temel ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Her türlü zorluğa rağmen geçimlerini topraktan sağlayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçilerimizin bu günü kutlu olsun. Çiftçilerimiz; ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde ve sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan çiftçilerimiz; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemiz ve bölgemizdeki tarım ve hayvancılığın kalkınmasında büyük öneme sahiptir. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü”nü kutlar, çiftçimizin ürettiği her ürünün sağlıklı, bereketli ve bol kazançlı olmasını diler, aile fertleriyle birlikte bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar temennisiyle, sevgi ve saygılar sunarım” diye belirtti.

Belediye Başkanı Koçer’de çiftçiler gününü kutlayarak Çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız, Sıcağın karşısında zor şartlarda   bu kutsal görevi üstlenen çiftçilerimizin emeği bereketli  olsun, Belediye olarak her zaman  yanlarındayız. ’diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer çiftçileri ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!