Yalıhüyük’te Kamu personeline afet eğitimi verildi

featured

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, (AFAD) Yalıhüyük Emniyet Amirliğinde yapılan programda, Yalıhüyük Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarına, kamu kurum personeline eğitim semineri düzenledi.

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü şube müdürü Süleyman Uslu İlçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç tarafından makamında kabul edildi.

Burada Kaymakam Kılınç’a bilgi veren Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü şube müdürü Süleyman Uslu daha sonra İlçe Emniyet Amirliği binasında Polis teşkilatına ve Kamu kurum temsilcilerine eğitim verdi.

Afet Farkındalık eğitiminde,  afet ve acil durumlar, afetin etkileri, yaşanılan mekânlardaki risklerin azaltılması, afet sırasında doğru davranış şekilleri, tahliye, yangın, acil durum ekiplerinin görevleri, kimyasal, biyolojik, radyoaktif ve nükleer tehditlerin neler olduğu, bu tehditlerden korunma şekilleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü şube müdürü Süleyman Uslu; ’Konya bana bir şey olmaz mantığını yıkmak zorunda. Afetlerin farkında olmak zorundayız. Afet adres sormaz. ’dedi.

Yalıhüyük İlçe Emniyet Amirliği toplantı salonunda verilen teorik eğitimin ardından Polis amirliğinin bahçesinde uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Kamu personeline afet eğitimi verildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!