Ak parti İlçe Başkanlığına Yusuf Pişkin yeniden seçildi

featured

AK Parti’de 7. Olağan Kongre Süreci kapsamında ilçe kongreleri içinde Yalıhüyük kongresi de gerçekleşti.

Pandemi dolayısı ile Yalıhüyük kapalı Pazar yerinde gerçekleşen kongreye tek aday olarak katılan Yusuf Pişkin güven tazeledi.

Sosyal mesafenin ve hijyen kurallarının üst düzey olarak sağlandığı kongre coşkulu bir şekilde yapıldı.

Kongreye katılan Konya Milletvekili Selman Özboyacı Ak Parti Hükümetinin 18 yıldır ülkeyi iyi yönettiğini,dünyayı kasıp kavuran Koronovirüs ile  mücadelede dünya da adından söz ettirdiğini ifade ederek Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

İl Başkanı Hasan Angı’da kongrelerin büyük bir coşku ve heyecanla geçtiğini belirterek, İlçede Görev yapan ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Hasan Koçer’de Geçen 5 yıl ve ikinci dönem görev sürelerinde İlçe teşkilatı,İl yöneticileri Büyükşehir ve Konya Milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirterek geçmiş dönem ve bu dönemde yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

İlçe Başkanlığını yürüten ve tekrar seçilen Yusuf Pişkin Katılımcılara ve delegelere teşekkür ederek bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ederek önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı yapmış arkadaşlarına teşekkür etti.

Kongreye Konya Milletvekili Selman Özboyacı,Konya İl Başkanı Hasan Angı,İl yöneticileri,BozkırSeydişehir Belediye Başkanları ,İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak parti İlçe Başkanlığına Yusuf Pişkin yeniden seçildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!