Başkan Koçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Türk Milletinin 30 Ağustos Zaferiyle tüm Dünyaya onurlu ve saygın yaşama kararlılığını gösterdiğini ifade etti.

Koçer “Cumhuriyet’i ve onun değerlerini korumak bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.

Başkan Koçer Mesajının devamında; ’Yüce Türk milleti şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyen yedi düvele karşı dik durmuş ve eğer söz konusu vatan ise hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir. Milletimiz türlü yokluğa, zorluğa ve imkânsızlığa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, bayrağına ve vatanına canı pahasına sahip çıkmıştır. 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da milletimizin kesin zaferiyle sonuçlanan tarihinin dönüm noktalarındadır.

Bu sayede Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos aynı zamanda Türk milletinin şerefli ecdadından aldığı vatan millet sevdası mirasının net bir tezahürüdür. 30 Ağustos Zaferi’nin 98. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü; kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!