Toplum sağlığı merkezi yeni yerinde hizmete girdi

featured

Konya’nın Ahırlı İlçesinde yeni yapımı tamamlanan Toplum sağlığı merkezi,112 Acil servis binası ve Aile hekimliği binası hizmete açıldı.

Ahırlı Kaymakam vekili Muhammed Deniz Kılınç ve Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül Toplum sağlığı merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

3 milyon 436 bin TL’ye mal olan yeni hizmet binası 750 m2 kapalı alana sahip olduğu belirtildi.

Toplum sağlığı merkezi, 112 Acil servis ve Aile hekimliğini bir arada barındıran hizmet binasında 3’ü doktor olmak üzere 21 sağlık personelinin görev yaptığı bildirildi.

Yalıhüyük Kaymakamı ve Ahırlı Kaymakam vekili Muhammed Deniz Kılınç, Toplum Sağlığı Merkezi personeliyle bir süre sohbet edip, kendilerine çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Yeni toplum sağlığı merkezinin yapımı ile ilgili olarak bilgi veren Başkan İsa Akgül; ’Milletvekillerimiz Abdullah Ağralı, Ziya Altunyaldız’ın destekleri ile İlçemize modern bir sağlık ocağı kazandırdık. Yapımında emeği geçen tüm Milletvekillerimize İl sağlık müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Koç beye İlçe Kaymakamımıza İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür eder, İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. ’dedi.

Toplum sağlığı merkezinde muayene odaları laboratuvar, dinlenme, emzirme odaları başta olmak üzere Diş polikliniği bulunuyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Toplum sağlığı merkezi yeni yerinde hizmete girdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!