Yalıhüyük İlçesinde vaka sayısı sıfırlandı

featured

Konya’nın Yalıhüyük İlçesinde yeni tip koronovirüs(Covid-19) ile mücadele kapsamında Kaymakamlık, Vefa Sosyal Destek Grubu, işyeri ve mahalle denetim ekipleri ile İlçe Belediyesinin yoğun çalışmaları başarılı oldu.

İlçede 23.09.2020 tarihi itibari ile virüs ve temaslı kişi sayısı sıfırlandı.

En son koronovirüs teşhisi ile hastaneye yatan ve tedavi olduktan sonra  sağlığına kavuşan Yalıhüyük Ak Parti İlçe Başkanını Yusuf Pişkin’i evinin önünde ziyaret eden Kaymakam Yasin Şahin ve Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçe Başkanına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İlçede son vakanın da iyileşmesinin ardından Yalıhüyük’te an itibari ile koronovirüs hastası bulunmuyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Yalıhüyük Kaymakamı Yasin Şahin;

“İlçemiz merkezinde bulunan bakkal, kuaför/berber, kahvehane/kıraathane, market vb. işyerlerimize “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile gerçekleştirdiğimiz denetimlerin çalışmaları meyvesini verdi. Kaymakamlık olarak çalışmalarımız, Vefa Sosyal Destek Grubu ve işyeri/mahalle denetim ekiplerinin denetimleri, mahalle muhtarlarımız ile İlçe Belediye Başkanlığımız ve ekibinin gayretleri, özverili çalışmaları ile başarıya ulaştık.

Yalıhüyük ilçemiz an itibariyle salgından bertaraf olmuştur. Sıfır vaka ve temaslı sayımız ile tertemiz bir ilçe olarak Konya’ya örnek oluyoruz.

Bu başarının en önemli unsurunun birisi de vatandaşlarımızın, işyeri ve mahalle denetim ekiplerimizin, kolluk kuvvetlerimizin, muhtarlarımızın görev ve sorumluluklarındaki hassasiyetleridir. Hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bursa’nın Harmancık İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmış olan Yasin Şahin, Bursa’da Mülki İdare Amirliğinin vakur ve ciddiyeti yanında Koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarda gösterdiği gayret ve başarısından dolayı Bursa Valisi Yakup Canbolat’tan başarı belgesi almıştı.

Kaymakam Şahin, Kâzımkarabekir’deki görevinde ise salgının kontrol altına alınması noktasında gerçekleştirdiği tedbil-i kıyafet denetimi ile gündeme oturmuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük İlçesinde vaka sayısı sıfırlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!