Yalıhüyük’de öğrenci servislerine sıkı denetim

featured

Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren yeni tip koronavirüs (Covid-19)  salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında öğrencileri taşıyan okul servislerinin denetimi ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yapıldı.

Yalıhüyük’te öğrenci servisinin denetlemesine Kaymakam Yasin Şahin’in yanısıra  İlçe  Emniyet amiri Ömer Sevsarı ve emniyet birimleri katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılı için Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planının ikinci aşaması 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibarıyla uygulamaya geçmesi ile öğrencileri taşıyan okul servislerinin denetimi yapıldı.

Kaymakam Şahin , denetimlerin öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerini sağlamak, servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarını önlemek ve koronavirüs salgınına karşı içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske kullanımı ve mesafe kurallarına uygunluk  başta olmak üzere öğrenci servis araçlarımızın salgın tedbirleri yönünden de hazırlıklı olması gerektiğini bu açıdan denetimlerin hafta boyunca sürdürüleceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’de öğrenci servislerine sıkı denetim

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!