Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer’in 10 Kasım mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Koçer mesajında; “10 Kasım, milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

10 Kasım; bir milletin topyekün istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi ve cesaretiyle liderliğini yapan, düşmanların yurdumuzdan temizlenmesine öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın, bir kez daha anlamanın günüdür. Büyük önder Atatürk’ün hayatını, mücadelesini, aziz milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından 10 Kasımların önemi büyüktür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biridir. Gazi’nin hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir.

Ne mutlu bizlere ki Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği ‘en büyük eseri’ olan Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde halkımızın desteği ve hükümetimizin icraatları sayesinde ileri bir demokrasi anlayışı ile taçlandırılmış, tüm kurum ve kuruluşlarıyla içte ve dışta güçlenerek, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, ileriye doğru emin adımlarla yürüyerek varlığını korumaya devam etmektedir.

Gelecek nesillerimizin de güçlenen cumhuriyetimizi, güçlenen demokrasimizi, güçlenen ekonomimizi bizden büyük bir onurla devralarak Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete gidişinin 82. yıldönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyor; yükselen Cumhuriyetimizin çatısı altında hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer’in 10 Kasım mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!