Başkan Koçer’in Öğretmenler Günü Mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eğitimin toplumun temelini oluşturan en önemli faktör olduğunu belirten Başkan Koçer, öğretmenlerin de toplumun mimarları olduğuna dikkat çekti.

Başkan Koçer mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenler; üstlendiği misyonla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibidir. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir.

Bu sebepledir ki geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimiz, milletimizin kıymetlisidir. Kültürümüzde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, aziz ve muteber sayılmaktadır. Zira bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmet etmeyi, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. Öyle ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ diyerek, Cumhuriyet nesillerini öğretmenlerimize emanet etmiştir. Yurdumuzun her bir köşesinde fedakârca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize ne kadar minnet duysak azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize Mevla’mdan rahmet diliyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in Öğretmenler Günü Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!