Yalıhüyük’te öğrencilere laptop ve tablet hediye edildi

featured

Yalıhüyük nüfusuna kayıtlı olup ihtiyaç sahibi olan öğrencilere tablet bilgisayar, üniversitelere yerleşen öğrencilere ise laptop hediye edildi.

“Eğitim Uzaktan Gönüller Yakından Projesi” kapsamında Yalıhüyük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca vakıf mevzuatı doğrultusunda öğrencilere tablet bilgisayar ve laptop desteğinde bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Yasin Şahin ile katılımcılar tarafından söz konusu öğrencilere tablet bilgisayar ve laptop takdiminde bulunuldu.

Kamu sağlığını etkilemeye devam eden yeni tip Koronovirüs (Covid-19)  sürecinde okullarda yüz yüze eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla bilgisayar ya da tableti olmadığı için EBA, EBA TV, uzaktan eğitim ve canlı derslere katılamayan öğrencilere tablet hediye edildi. Bunun dışında ilçe nüfusuna kayıtlı olup üniversitelere yerleşen öğrencilere de laptop hediye edildi.

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Yasin Şahin’in yanı sıra İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet Kandırmaz katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te öğrencilere laptop ve tablet hediye edildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!