Yalıhüyük Şehir Konağı Tamamlanıyor

featured

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yalıhüyük’e kazandırılacak olan Yalıhüyük Şehir Konağı yapımı son aşamaya geldi.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer Şehir konağında incelemelerde bulunarak Şantiye şefi Ufuk Erbay’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehir konağında son aşamaya geldiğini, dekorasyon ve peyzaj çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanacağının bilgisini alan Başkan Koçer; ’Sahil Caddesi ve Prestij caddesi yanında bulunan Şehir Konağımız 1705 M2 kapalı alana sahip, zemin katında 75 m2 kapalı havuzu, sauna ve buhar odaları, özellikle hanımlar için aerobik salonu, toplantı odaları, fitness salonları da yer alacak. ’dedi.

Yalıhüyük Şehir Konağının yapılmasının ardından ilçe sakinlerine önemli sosyal alan kazandırılmış olacağız diyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer Şehir konağımız her kesime hitap edecek şekilde yapılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Koçer, Yalıhüyük’te hizmette bu kadar yoğun bir dönemin geçmesinde emeği geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekillerine, tüm Daire Başkanlarına ve personellerine, İl ve İlçe teşkilatlarına teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Şehir Konağı Tamamlanıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!