Sanatçı Sarıkaya Yalıhüyük’te Klip çekti

featured

Yalıhüyük’te yaşayan Türk Halk Müziği Sanatçısı Muzaffer Sarıkaya Gölcük Yaylası için bestelediği şarkısının klibini çekti.

Yalıhüyük İlçesinin Gölcük Yaylasından esinlenen eserinin klibi için kameralar karşısına geçen Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya ve Bozkır folklor ekibinin yer aldığı çekimler; Gölcük yaylası,Suğla gölü, İlçe Şehir merkezi, tarihi Kemal bey konağında tamamlandı.

Gölcük Şarkısının klip çekimlerini yakinen takip eden ve destek sağlayan Belediye Başkanı Hasan Koçer; İlçemizin sanatta dünyaya açılan penceresi hemşerimiz Muzaffer Sarıkaya’ya böyle bir eser yaptığı için teşekkür ediyorum. Bu Klip İlçemizde çekilmiş olması bizi sevindirdi. Belediye olarak bizlerde destek verdik. Başarılar diliyorum. ’dedi.

Şu ana kadar 25 kaset yapan Avrupa’da birçok konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya’da kliple ilgili olarak verdiği bilgide; ’Uzun zamandır planlıyordum. Bu eser doğup büyüdüğüm İlçeminde tanıtımına katkı sağlayacak. Klibin çekiminde destek olan Başta Belediye Başkanımız Hasan Koçer’e tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. ’dedi.

Gölcük Türküsünün yakın bir zamanda TV kanallarında yayına gireceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Sanatçı Sarıkaya Yalıhüyük’te Klip çekti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!