YALIHÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI HASAN KOÇER KANDİL MESAJI YAYINLADI

featured

Başkan Koçer mesajında şunları kaydetti : idrak edeceğimiz “Mevlid Kandili’nin olduğu gece Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in âlemleri şereflendirdiği gecedir. Peygamberler zincirinin son halkası olan Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayıdır.
Yüce dinimiz tüm insanlara kucak açarak iyi ahlâkı, doğruluğu, barışı ve hoşgörüyü esas almıştır. İnsanlığı cehalet, kin, düşmanlık ve zulümden kurtaran son semavi din İslamiyet, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz aracılığı ile yayıldı.
Yüce Allah’ın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği, peygamber halkasının son temsilcisi olan Peygamber efendimizin doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır. İslam ülkelerin ve tüm dünyanın derin acılar yaşadığı günümüzde Peygamberimizin sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.

Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Peygamberimiz sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumundadır. Bu duygularla, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum.
Bütün Yalıhüyük halkının ve İslam âleminin “Mevlid Kandilini” en içten dileklerimle kutlar, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI HASAN KOÇER KANDİL MESAJI YAYINLADI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!