Çanakkale deniz zaferi ve şehitleri anma programı düzenlendi

featured

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Yalıhüyük’te çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlk program Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Programın ikinci bölümünde Şehitlik ziyaret edilerek dualar edildi. Yalıhüyük İlkokulu ve ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı program Yalıhüyük Millet bahçesi salonunda devam etti.

Burada konuşan İlçe Kaymakamı Muhammed Sağır;’’ Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden ve bu güzel vatanı bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur’ sözlerinde ifadesini bulan bu büyük zafer, Mehmetçiklerimizin ve yüce milletimizin vatan ve millet sevgisinin ölümsüzlük anıtı olmuştur. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle de; Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. ’dedi.

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yapılan yarışmalarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

Programa Kaymakam Muhammed Sağır, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe  protokolü, öğrenci velileleri, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program Öğrencilerin hazırladığı skeçler, şiirler ve müzikal gösterilerle sona erdi.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Çanakkale deniz zaferi ve şehitleri anma programı düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!