Yalıhüyük’te “Minik Eller Büyük Hayaller” temalı etkinlik düzenlendi

featured

Yalıhüyük Halk Eğitim Merkezi, Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu ve Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine ” Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor” temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenledi.

Öğrencilerle beraber atölye çalışmalarına katılan Halk Eğitim Müdürü Niyazi Avcı, “Çocuklarımızın eğlenerek öğrendiklerini görmek bizim için de çok keyifli. Biz de onlarla beraber çocuk oluyoruz ve bazen onlardan da yeni şeyler öğreniyoruz. Etkinlik için emek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Geleneksel sanatlar ve kültürel mirasımızın tanıtılması amaçlarının etkinliklerde müzik öğretmeni Muhammed Salih Yılmaz türküler seslendirdi.

Türkçe öğretmeni Saliha Anıl türkülerin hikayelerini anlattı. Ayrıca Türkçe öğretmeni Saliha Anıl tarafından geleneksel damak tatlarımızdan olan Türk kahvesi, lokum ve çiğ köfte tanıtımı yapıldı.

Tanıtımı yapılan lezzetler misafirlere ve öğrencilere ikram edildi. Türkçe öğretmeni Saliha Anıl tarafından çalıştırılan Yalıhüyük Ortaokulu öğrencileri folklor gösterisi yaptı.

Programa Milli Eğitim Müdürü Kadir  Genç,Halk Eğitim Müdürü Niyazi Avcı Okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te “Minik Eller Büyük Hayaller” temalı etkinlik düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!