Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’nin Regaib Kandili Mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Koçer,  rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin, iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Hasan Koçer ;’’Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara giriyoruz. Bu manevi iklim zamanlarını fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Regaib Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Regaip Kandili ile Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz.

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz.

Kandil günleri, şüphesiz yaratanla olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden istemek için önemli birer fırsattır. Tüm İslam alemi bu mübarek gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden istifade etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin nice hayırlı ve kutlu gecelere, huzur, barış ve sağlık içerisinde kavuşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Regaib Kandili’nin ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’nin Regaib Kandili Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!