Başkan Koçer’in Miraç kandili mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm kötülüklerden, tüm olumsuzluklardan arındıracağımız ve tüm kötülükleri defedeceğimiz bir gecedir” dedi.

Başkan Hasan Koçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün İslam Alemi için oldukça önemli bir gün olan Miraç Kandili’nde; Yüce Rabbimizi daha çok zikredeceğimiz bir gündür. Miraç Kandili, Peygamber Efendimizin (SAV) semaya yükseldiği ve ümmeti için Yüce Rabbimize dua ettiği bir gecedir.

Bu gece yapacağımız; dualarımızda depremden dolayı hayatını kaybetmiş kardeşlerimize rahmet, depremden kurtulup şu an zor şartlar altında hayatını idame edenlere sağlık ve yüce Rabbimizin yardımını esirgememesini dilemek olmalıdır.

Koçer, mesajında Hazreti Muhammed’in yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından gerçekleşen miraç hadisesinin tüm insanlar için büyük hikmetler ve derin manalar barındırdığını ifade etti.

Mesajında, Filistin’de yaşanan zulme işaret eden Koçer, şöyle devam etti:

“Yeryüzünün iki mukaddes mabedi olan Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa’dan göklere uzanan bu kutlu yolculuk, Allah’ın büyüklüğünün ve kudretinin bir nişanesidir. İlk kıblemiz ve Miracın ilk durağı Mescid-i Aksa’nın ve çevresinin barış ve esenlik yurdu olması, zulmün değil selametin hakim olması için yeryüzündeki tüm Müslümanlara çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Filistin topraklarında yaşanan vahşetin bir an önce sona ermesi, milyonlarca mazlumun huzurunun sağlanması, silahların, bombaların altında hayatta kalma mücadelesi veren insanların güvenliği, açlık ve kıtlıkla sınanan masumların bu zorlukları bir an önce aşabilmesi için Türkiye olarak üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapıyor, tüm desteğimizle kardeşlerimizin yanında duruyoruz.

Miraç Kandili, kalbimizi tüm kötülüklerden, tüm olumsuzluklardan arındıracağımız ve tüm kötülükleri defedeceğimiz bir gecedir. Bu vesileyle ülkemizin ve memleketimizin üzerinde ne kadar olumsuz enerji varsa hepsini dualarımızla defediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, milletimize ve devletimize zeval vermesin. Allah bu acımızı dindirirken, herkese hayırlı ve inançlı bir ömür nasip eylesin.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in Miraç kandili mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!