Başkan Koçer’den Kadınlar gününde karanfilli kutlama

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer 8 Mart kadınlar günü dolayısı ile İlçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı.

İlçede kamu kurumlarda çalışan kadınlarla güne başlayan Başkan Koçer, daha sonra İlçede yaşan kadınlara karanfil takdim etti.

Günün anısına bir gurup kadın ile birlikte İlçe Kaymakamı Muhammed Sağır’ı da ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Koçer Kadın kooperatifi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Koçer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, fedakârlığın ve emeğin, karşılıksız sevginin adı olan,  her zaman yanımızda olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Kadınların eğitimden kültür sanata, ekonomiden siyaset ve spor gibi tüm alanlarda daha fazla varlık göstermesini çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Hasan Koçer “Kadınıyla erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, tek bir millet olarak omuz omuza geleceğe yürüyoruz. İnsanlık tarihindeki nice örnekler gibi ülkemizin kadınları, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelemizde daima en ön safta yer aldılar. Nene Hatun, Kara Fatma, Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık listesinde yerlerini aldı” diye konuştu.

Koçer geçmişten bugüne kadar değişim ve gelişimlerinde kadınların gayretinin ve emeğinin çok fazla olduğunu belirterek, ilçede ticari ve sosyal anlamda kadınlara, kadın derneklerine ve kadın kooperatiflerine her zaman destek verdiklerini hatırlattı.

Başkan Koçer; Bu duygu ve düşüncelerle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, başta şehit anneleri ve şehit eşleri olmak üzere ülkemizin tüm kadınlarını saygıyla, minnetle ve sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’den Kadınlar gününde karanfilli kutlama

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!