54 yaşındaki kadın intihar etti

featured

Geriye bıraktığı mektupta son sözleri "Biliyorum öbür dünyada yanacağım, ama bu dünya da sürüneceğim" oldu…

Seydişehir Alaylar mahallesi Seçkinler sitesinde, 2 çocuğu ile birlikte eşinden ayrı yaşayan Türkan Hoşaf (54) fare zehiri içerek yaşamına son verdi. Belinden rahatsızlığı olduğu bilinen Türkan Hoşaf, geride bıraktığı mektubunu "Biliyorum öbür dünyada yanacağım, ama bu dünyada da sürüneceğim" diye bitirdi.

Türkan Hoşaf geride bıraktığı mektupta "Yalçınım gözüm bir teline kıyamam, ama kader böyleymiş, hayat devam edecek yuvanıza iyi bakın beni düşünmeyin Melikem gözüm Kadriyem Yalçın sana emanet. Kara gözlü Fatmam Yiğidim Alaaddinim sizlere doyamadım, ama derdimi yenemedim Fatma sana emanet Fatmam bu sancıyla platinle başa çıkılmaz doktor ağrı kesici verecek yarım saat sonra yine ağrıyacak, gece hiç duramadım belimin sancısından Hiç kimsenin suçu yok Kader böyle imiş Kardaşım Hüseyin Yalçın Fatma emanet Kiraz aba Fatma' ya anne ol. Kardeşlerim elveda Biliyorum öbür dünyada yanacağım, ama bu dünya da sürüneceğim" diyerek mektubunu bitiren acılı kadın fare zehiri içerek intihar etti.

Cesedi, Seydişehir Devlet Hastanesi A bloğa kaldırılarak otopsi yapıldı. Yapılan otopsi fare zehiri içerek intihar ettiği kesinleşen Türkan Hoşaf toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Haber :Fatih ATALAY

  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
54 yaşındaki kadın intihar etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!