Emniyet kemeri hayata bağladı

İlçemizden Murat YILMAZ, diş teknisyeni olarak çalıştığı Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ailesiyle birlikte kaza geçirdi…

Image 

YILMAZ ailesi kazadan yara almadan kurtulurken 07 YAE 03 plakalı aracın hurdaya döndüğü gözlendi.

Korkuteli'nden Antalya'ya doğru yola çıkan Murat YILMAZ, Cehennem Deresi yakınlarında yağmurun da eTkisiyle kayganlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti. ilk olarak trafik levhalarına oradan da dağa çarpan araç daha sonra takla attı. Araçta bulunan Murat YILMAZ, eşi Damla ve 1.5 yaşındaki kızları Dilara, kazadan yara almadan kurtuldular. Hurdaya dönen arabadan kurtulan Murat YILMAZ, kendilerini emniyet kemerinin kurtardığını söyledi.

Seyir halindeki arabanın biranda kendini kilitleyerek kaymaya başladığını ifade eden Murat YILMAZ, "Verilmiş sadakamız varmış. Hurdaya dönen arabadan burnumuz bile kanamadan kurtulduk. Emniyet kemerimizi bağlamasaydık sonuç daha kötü olabilirdi. Herkese tavsiyem emniyet kemerinizi ceza almamak için değil hayata daha sıkı bağlanmak için kullanın."

YILMAZ ailesinin kaza sonrasında Korkuteli Hastanesi'nde yapılan muayenelerinde herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı.

Haber: Fatih YILMAZ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Emniyet kemeri hayata bağladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!