Nürnberg’de Yalıhüyüklüler Derneği açılıyor

Nürnberg'de yaşayan hemşehrilerimiz, Avrupa'da yaşayan tüm Konyalı ve Yalıhüyüklü hemşehrilerimizi kurdukları derneğin açılışına davet ediyorlar…

Image 

Nürnberg'de en az 90 Yalıhüyüklü hanenin olduğu, defalarca sözlü şekilde dile getirilen bir gerçekti. Bu gerçekten yola çıkarak, bir dernek kurmanın eksikliğini ve de zorunluluğunu hisseden hemşehrilerimiz, 13 Mayıs 2007 Pazar günü derneklerini açıyorlar…

Derneğin isminin KONYA YALIHÜYÜK e.V NÜRNBERG olduğu bildirilirken, açılışa bütün Yalıhüyüklü hemşehrilerimizin davetli olduğu, katılma imkanı bulunanların bu mutlu ve onurlu günde şeref verecekleri vurgulandı.

İşte bize ulaşan davet metni: 

13 Mayıs 2007 tarihinde derneğimizi açıyoruz. Hemşehrilerimizin ve değerli üyelerin hizmetine sunacağımız derneğimizin, üyelerimizin inanılmaz maddi ve manevi katkıları neticesinde 13 mayis 2007 tarihinde değerli üyelerimizin huzurunda sizlerin hizmetine açılıyor.

Elimizden geldiği kadar derneğimizin tüm değerli mensuplarını tek tek davet etmeye büyük çaba gösterdik.Yoğun telaşımız esnasında unutulmayı hoş görmenizi umar, tüm YALIHÜYÜKlü değerli Hemşehrilerimizi bu onurlu günümüzde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bir kez daha belirtir, tüm dostlarımızın derneğimizin açılışında bizleri şereflendirmesini rica ederiz.

Saygılarımızla

KONYA YALIHÜYÜK e.V NÜRNBERG

Bizler de bu girişimi mutlulukla karşılar, dernek çalışmalarında hemşehrilerimize başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Nürnberg’de Yalıhüyüklüler Derneği açılıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!