Yalıhüyük’te komutana veda ziyareti

featured

Tayini çıkan Yalıhüyük İlçe Jandarma Bölük Komutanı'na İlçe Kaymakamı ve kamu çalışanları veda ziyaretinde bulundu.

Yalıhüyük’te görev süresi dolarak Van İli Özalp İlçesine tayini çıkan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Abdullah Gülen’e İlçe Kaymakamı ve kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri veda ziyaretinde bulundu.

İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na gelen Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak ziyareti sırasında Bölük komutanı Abdullah Gülen’e İlçede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.İlçe Kaymakamı Öztoprak daha sonra konuşmasında “Değerli Komutanımızın çalışmaları taktire şayandır.Kişisel olarak’da kendisini çok sevdim.İlçe halkı tarafından da sevilen sayılan birisi olduğunu biliyorum” dedi.

 

İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak günün anısına bölük Komutanı Abdullah Gülen'e duvar saati hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tayini çıkan İlçe Bölük Komutanı Abdullah Gülen’de konuşmasında “Görev yaptığım bu güzel ilçeden çok memnun olarak ayrılıyorum. Yeni görev yapacağım yerde de aynı azim ve heyecanla görevimi sürdüreceğim. Göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te komutana veda ziyareti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!