Yaptığımız haber Alman basınında

Yalıhüyük.com sitesi olarak yaptığımız "Kasapta et satılamayınca" haberine Alman basını ilgi gösterdi…

Image

Edinilen bilgilere göre Yalıhüyük’te kasap dükkânı işleten Yahya Ak isimli bir esnaf, dükkânında et satışları düşünce pratik zekâsını çalıştırarak kasap dükkânın vitrin dolabına koyduğu cep telefonu ile dikkatimizi çeken haberini yapmıştık.

Yalıhüyüklü gurbetçilerin izine geleceği esnada bir gurbetçinin Almanya’da yayınlanan bir dergide Yalıhüyüklü kasap Yahya Ak'ın dükkân resmini görünce ilgisini çeker ve izne gelirken bu dergiyi de beraberinde getirir. İşletme sahibi bu dergiye bakınca duygulanır. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Yahya Ak “Sizlerin haberi Alman basınında çıkmış, bir yakınım bana bu dergiyi getirdi. Önce çok şaşırdım. Sizlerin yaptığı haber demek ki Avrupa basınında yer alıyor. İlçe tanıtımı açısından bu çok önemli onun için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yalıhüyük.com haber sitesi olarak bu tür haberlerimizin Avrupa basınında yer alması bizleri de mutlu etmiştir. Bu yayın politikamızın ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor. Yalıhüyük tanıtımına bir nebze katkımız oldu ise ne mutlu bize diyoruz.

Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yaptığımız haber Alman basınında

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!