Küçük esnafa destek bekliyoruz

Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de değişim yaşanıyor. Her sektörde büyüme, büyük ölçekli firmaların boy göstermeye başlaması, küçük çapta iş yapan esnafların sıkıntılarının artmasına sebep oldu.

Bizlerde küçük ölçekte bir esnaf olarak bu değişim karşısında olumsuz olarak etkilenmekteyiz.

22 Temmuz’dan önce siyasi partiler bu küçük ölçekli esnafların sorunları ile ilgili olarak seçim propagandalarında meydan meydan dolaşarak bir iyileştirme yapacaklarının sözünü vermişlerdi. Seçimler sonuçlandı. Bizler küçük ölçekli esnaflar olarak bu verilen sözlerin yerine gelmesini sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Zaten bu destek küçük esnaflara sağlanmak zorunda şayet ekonomi alanında, istihdam alanında başarı yakalamak istiyorsak ve ülkemizin kalkınma hamlesine kalkmasını istiyorsak bu kaçınılmaz.

Ben tekrar düne dönmek istiyorum. Tüm siyasi partilerimiz özellikle meclise giren üç siyasi parti şu sözleri vermişti: CHP; Küçük ve orta ölçekli işletme bakanlığı kuracağını söylemişti, MHP; Ekonominin temel direğinin bizim gibi küçük esnaflardan oluşan bir ekonomi programı izleyeceklerini beyan etmişlerdi. AKP ise 1,5 milyar YTL destek sözü vermişti.

Seçim bittiğine göre mecliste bulunan bu üç siyasi partimizden beklentimiz, bize küçük ölçekli esnafa seçim meydanlarında vermiş oldukları sözleri yerine getirmeleri…Bu bizim arzumuz ve gerçekleşmesini umutla beklemekteyiz.

Bu durum gerçekleşirse işte bizimde yüzümüz gülecek, ülke ekonomisine katkımız daha da artarak devam edecektir.

Hepinize saygılar sunarım..

Feridun Çelik – Yalıhüyük

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Küçük esnafa destek bekliyoruz

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!