Bedia Akartürk coşturacak

featured

Yalıhüyük e.V. Nürnberg 2. yaşını kutluyor, Yalıhüyüklüler buluşuyor…

 n

13 Haziran 2006'da Nürnberg'de kurulan ve resmi adı Yalıhüyük e.V. Nürnberg olan Nürnberg Yalıhüyüklüler Derneği, kuruluşunun 2. yıldönümünü 17.05.2008 tarihinde düzenleyeceği etkinlikle kutlayacağını bildirdi.

Dernek yetkililerinin verdiği bilgilerde, Nürnberg yakınlarında yaklaşık 700 kişi kapasiteli bir düğün salonunda düzenleyecekleri organizasyona tüm Yalıhüyüklüleri davet ettiler. Dernek yönetimi, almış oldugu karar neticesinde, güzel bir organizasyon gerçekleştirebilmek amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmaksızın çeşitli hazırlıklar yaptıklarını, yöremizin sanatçısı olmasına rağmen  hemşerilerimizin yıllardır özlemini duyduğu sanatçı Bedia Akartürk eşliğinde unutulmaz bir şölen düzenlemeye karar verdiklerini açıkladı.

Şölene bütün Avrupa genelindeki hemşerilerimizin davetli olduğu, katılmak isteyen hemşehrilerimizin aşağıda ismi belirtilen yetkililer ile bağlantıya geçebilecekleri bildirildi.

Şölen etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek programda yer almak için, yetenekli hemşehrilerimizden yeteneklerini sergilemek isteyenlerin önceden müracaatta bulunmaları rica olunurken, program akışında diğer bir orkestranında hazır bulunacağı, şiirler okunup, bir adet otomobil ile televizyon, bilgisayar ve çeşitli eşyaların hediye olarak verileceği eşya piyangosu düzenleneceği bildirildi.

Şölen Tarihi: 17 Mayıs 2008
Saat: 18:00
Adres: Seren Düğün Salonu – Wiesbadenerstrasse 25  90427 Nürnberg-/ Schmalau
 
Müracaatlar için:
 
Orhan Acar             01704425381
Sinan Albayrak        015772001351
Mustafa (Haci) Bilge 01608030252

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Bedia Akartürk coşturacak

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!