Pırlanta Dergisi yayında

 Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri eğitim kültür ve sanat dergisi çıkardılar…

Image

 

Okulun kültürel etkinlikler çerçevesinde çıkarmış olduğu derginin, Okul Müdürü Behçet Saday’ın önderliğinde ve genel yayın yönetmenliğini okulun Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Medine Taşdelen tarafından yapıldığı bildirildi.

 

Pırlanta isimli kültür dergisinin editörlüğünü ise okul öğrencilerinden Beyzanur Çakıcı, Dilara Sarıtaş, Mine Civci, Ufuk Doğan, Fatma Şimşek, Rabia Çelik, Havva Yağmur Akan, Serhat Şahin ve Sıla Özdoğan isimli öğrenciler üstlendi.

 

Öürenciler çıkarmış oldukları dergi için Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ı Makamında ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Öztoprak’ın İlçe Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptığı bu çalışmayı çok beğendiği kaydedildi.

 

Ziyaret sonrası sorularımızı yanıtlayan Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Behçet Saday verdiği bilgilerde: ”Bu dergi başta Formatör öğretmenimiz Medine Taşdelen hocamızın olağanüstü gayretleri ve öğrencilerimizin özverili çalışması sonucu ortaya çıkmıştır. İmkânlarımızı zorlayarak böyle bir çalışma ile bin adet dergi çıkarmış bulunuyoruz. Amacımız öğrencilerimizi böyle sosyal faaliyetlere yönlendirmek bilgi birikimlerini ve becerilerini paylaşmalarını sağlamaktır “şeklinde konuştu.

 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Pırlanta Dergisi yayında

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!