Yalıhüyük’te Asfaltlama çalışmaları

featured

Yalıhüyük’te Karacakuyu yolu ve Sahil yolu caddeleri asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor.

İl Genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay’ın önergesi Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin ve Belediye Başkanı Celal Özmen’in girişimleri neticesinde kapsama alınan Karaca kuyu yolu ve Sahil yolu asvaltlama çalışmaları tamamlanıyor.
ll Özel idaresinin yapımını sürdürdüğü Yalıhüyük Belediyesinin Ekip ve ekipman desteği sağladığı yol yapım çalışmalarında sona gelindi. İki kilometre Karacakuyu yolu ve 4Km uzunluğundaki Sahil yolu asfaltla kaplandı.
Yol yapım çalışmalarını yakından takip eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak verdiği bilgilerde;”İl genel meclisi üyemiz Niyazi Atalay’ın verdiği önerge, İlçe başkanımız Bülent Tekin ve  İl yöneticilerimizin destek ve  girişimleri  neticesinde kapsama  alınan 6 km lik asfaltlama  çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Bizlerde Belediye olarak gerek araç gerekse iş gücü açısından İl özel idare yapım ekibine destek verdik. Çalışmaları adım adım izliyoruz. Arkadaşlarımızın bu çalışmaları AK parti  İl yöneticilerimizin destekleri İl Özel idare yetkililerinin yardımları böyle güzel hizmetlerin oluşmasına vesile oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Başkan sözlerinin sonunda Devlet su işlerinin projelendirdiği yapımı devam eden kanal çalışmalarında da çalışma performansının oldukça iyi olduğunu belirterek; “hizmetin en iyisine layık olan Yalıhüyük halkına hayırlı uğrulu  olmasını  diliyorum”diyerek sözlerini  tamamladı.Başkan Özmen İl Özel idare asfalt yapım ekibine  kola  ikramında  bulundu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Asfaltlama çalışmaları

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!