Hamza’nın gönlü Konya spor’dan yana

Konya’nın Seydişehir İlçesi Oratakaraören Kasabasından gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Hamza Kızıl Danimarka’nın A C Horsens Süper liginde forma giyiyor.

 

Geçtiğimiz ay sezon sonu kampı için geldiği Antalya’da Kasımpaşa spor, Bank asya, ve  birçok süper liği  takım menajerlerinin  takip ettiği  Hamza  Kızıl amcası  Yusuf  Kızıl aracılığı ile  verdiği bilgilerde sözleşmesinin 30.06.2012 de  sona  ereceğini Türkiye’den yeni  tekliflere  açık olduğunu söyledi.
Hamza Kızıl, amcası Yusuf Kızıl’dan alınan bilgilerde;”Hamza Çok yetenekli  bir sporcu,Yaşadığı Danimarka’da  A C  Horsens Takımında başlayıp paf takımı kaptanlığından 2010 yılında Profosyenel oldu.Hamza’nın gönlü  Bundan sonra  Türkiye’de  futbol oynamaktan yana..Antalya’daki kampta Kasımpaşa,Altay,Denizli,Göztepe kulüpleri ve  birçok takım menajeri  izlemiş ve  beğenmiş. Özellikle Memleketi Konya spor’da oynamak istiyor. Ancak Kasımpaşa spor kulübü Hamza  ile  yakından ilgileniyor. Büyük bir ihtimal bu takımda forma giyecek. 30.06.2012 de Danimarka’nın A C Horsens takımı ile sözleşmesi sona erecek.”diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Hamza’nın gönlü Konya spor’dan yana

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!