Ak Parti Danışma Meclisi Yalıhüyük’te toplandı

AK Parti Yalıhüyük İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen 28. İlçe Danışma Meclisi toplantısı Yalıhüyük Belediye Düğün salonunda gerçekleşti.

 

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Bülent Tekin yaptı. Tekin konuşmasında;’’ Ak Partinin İlçemize iyi hizmetler sunduğunu biliyor emeği geçen Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.’’dedi. Yalıhüyük’te eksikliklerimizi Milletvekillerimize iletiyoruz. İnanıyorum ki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bizlerin yanında olacaklar desteklerini esirgemeyeceklerdir.’’dedi.

Sırası ile Belediye Başkan Vekili Mehmet Gözel,İl Genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay İlçenin sorunlarını eksiklerini dile getirerek Çalışmalar ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdiler. Yalıhüyük 28. İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Milletvekillerinden Prof.Dr. İlhan Yerlikaya konuşmasın da ise ;’ Son dönemlerde artan terör olayları ile ilgili olarak; “AK Parti hükümeti içerde ve dışarda etkin rol oynarak bölgede söz sahibi olmuştur Birileri yine Türkiye’nin başını ağrıtmak istiyor,eski sisteme çekmeye çalışıyor ve terörü kışkırtıyorlar ancak asla başaramayacaklar bu terör bitmişliğin göstergesidir Anadolu insanı Bin yıldır kürtlerle beraber yaşıyor kimse kardeşliğimizi bozamayacaktır” dedi.Yalıhüyük’te İlçe sorunlarını yapılan hizmetleri açıkça ifade edilmesinden oldukça mutluluk duyduğunu belirten Yerlikaya Yalıhüyük’e Konya’ya ve Ülkeye hizmet etmenin haklı gururunu yaşadakılarını belirterek hizmetlerin devam edeceğinin sinyalini verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak Parti Danışma Meclisi Yalıhüyük’te toplandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!