Öğretmenler günü için program düzenlendi

featured

24 Kasım Öğretmenler günü Yalıhüyük Çok Programlı Lisesinde düzenlenen programla yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamı  Onur Kökçü, Garnizon komutanı Kemal Ülke, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Aslan’ın yanı sıra daire amirler i Öğrenci velileri öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
ÇPL Okulu salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Törende açılış konuşmasını 5-A SINIF Öğretmeni Ayşe Altınsoy Yalımkılınç yaptı.
Atatürk’ün düşüncesi ile ,Mevlana’nın sevgisiyle,Yunus’un aşkıyla  gelecek nesillere şekil veren siz değerli öğretmenlerim diyerek söze başlayan Yalımkılınç;’’Öğretmenlik ,insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz  mesleğidir.Öğretmen İnsanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan ,yaşamları boyunca ,kendilerine  gerekebilecek bilgileri  kazanmalarına yardımcı olan ,ve topluma arkasını dönmeden ,toplumun  sürekli  önünde giden bir gönül eridir..Bunlardan dolayı ,karşısına çıkabilecek zorluklar kendisini yıldırmayacaktır, yıldırmamalıdır.’’dedi.
Yalımkılınç konuşmasının sonunda;’’Yeri doldurulamaz öğretici ,eserine kıymet biçilemeyen varlık,kendini tüketerek,etrafını aydınlatan  mum,tahammülü seven ideali her an muhtaç olduğumuz doktor,gerçeğin  ve idealinin üstadı,dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır,Öğretmen.Bu günün değil yarını düşünürsek ,gelecek çok daha iyi olacaktır.Bunu da biz  Öğretmenler başaracaktır.’’diye konuştu.
Öğrencilerin günün önem ve anlamına uygun şiirler okuması öğrencilerin hazırladığı skeçler ve oratoryo gösterimi yaptılar.
Programın son bölümünde Şiir ve kompozisyon dalında dereceye girenler İlçe Kaymakamı Onur Kökçü ve diğer protokol üyelerinden hediyelerini aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Öğretmenler günü için program düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!