Ak Parti 30. Danışma meclisi toplandı

featured

Ak Parti 30. danışma meclisi toplantısı Belediye düğün salonunda yapıldı.

Toplantıya Ak parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, il koordinatörleri,Belediye Başkanı Celal Özmen, Ak Parti il genel meclis üyesi, İlçe teşkilatı yöneticileri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin,İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi vererek,’’Yalıhüyük’e kurulacak olan ATM cihazı için teşekkür ediyorum.İlçemizde yapımına başlanan 180 bin TL lik Halı sahanın kapalı hale çevrilmesi için Milletvekilim ve İl teşkilatımın desteğini bekliyorum.’’dedi.Belediye Başkanı Celal Özmen ve İl genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay’da İlçe de yapılan yatırımlar ve ilçe sorunları hakkında bilgi verdi.
Toplantıda söz alan Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu’da konuşmasında ,’ “Terörün bitirilmesi ve çözüm süreci hakkında Sayın Başbakanımızın ve hükümetimizin çok önemli girişimleri oldu.Başbakanımızın ve hükümetimizin yaptığı bu önemli girişimlere muhalefetten çok haksız ithamlar yapılıyor. Muhalefet tarafından şöyle söyleniyor ki “Türkiye Cumhuriyeti hükümeti terör örgütüyle masaya oturuyor, onlara taviz veriyorlar” deniliyor.Aslında bizim yaptığımız Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızla devleti barıştırmaktır Bende onlara karşı söylüyoruz ki Evet bizim düzenli ordu ile savaştığımız söz konusu değil. Başka bir devletle de savaşmıyoruz. Bizim terör sorunumuz var? Böyle bir gerçekle de karşı karşıyayız, bu sorunu çözmek istiyoruz.” Dedi.
 Bu süreçte bizlerin teröre destek verdiği, onların istekleri yerine getirildiği düşüncesi Ak Parti Hükümetine ve Sayın Başbakana yapılabilecek en büyük haksızlıktır diyen Türkmenoğlu
“Türkiye’de terör örgütü ak parti ile başlamadı. Ak parti döneminde de mücadele tüm hızıyla devam etti. Ak parti 10 yıldır terörün bitirilmesi ile ilgili önemli kararlar aldı ve almaya da devam ediyor. Şu da bir gerçek ki güvenlik birimlerimizin tüm çaba ve faaliyetlerine rağmen terör bitirilemedi.
 Bu zamana kadar 500 binden fazla terörist öldürülmüş, bi o kadarda dağda yada yaşıyor. Çünkü oaraya gidişler engellenemiyor. Gençler bi şekilde kandırılarak oraya götürülüyor. 2-3 yıl önce kadın kollarımız bölgeye gittiğinde o yörede ki anneler “çocuklarımızı dağdan indirin, onlar da vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar dediler, bu mesaj bizim için çok önemli. “ şeklinde konuştu

 Terörün bitirilmesine halkında büyük inancı olduğunu söyleyen Türkmenoğlu “Türkiye artık kaos ortamı ile anılan bir ülke olmayacak, biz 10 yıldır vatandaşlarımızın hak ettiği insanca yaşama standartlarına kavuşulması için çalışıyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak Parti 30. Danışma meclisi toplandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!