Yalıhüyük’te polis günü kutlandı

featured

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıl dönümü Yalıhüyük’te düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Kutlama programı Yalıhüyük Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Büstüne İlçe  Emniyet Amiri İbrahim Arslan’ın Çelenk koyması ile başladı.


Program daha sonra İlçe Protokolün katılımı ile Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.
Program sunumunu Polis Memuru Mustafa Bedel’in yaptığı resmi programda Günün önem ve anlamanı anlatan Konuşmayı Polis Memuru Gökhan Keni yaptı.


Türk Milletinin sevgi ve güvenini kazanmış demokratik ve hukuk devletinin, Atatürk İlke ve İnkılaplarının ve Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını  belirten Keni;’’Kahraman  ve Vatansever Türk Polisi; Milletimizin huzurunu güvenliğini ve esenliğini sağlamak, Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak, Vatandaşlarımızın can,mal ve namus güvenliğini temin gibi Devletimizin asli görevlerini daima anayasa ve kanunlar istikametinde cesaret ve fedakarlıkla yerine getirmiştir.Devletin bekası ,Milletin huzur ve emniyeti için kanını feda etmekten asla çekinmemiştir.Milletimizin huzur ve güvenliği için bundan sonra da bu üstün görev ve sorumluluk anlayışını sergilemeye devam edecektir.’’dedi.
Polis  Memuru Keni, Hatıraları her zaman kalbimizde taşıdığımız başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna hayatını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle, dul  ve yetim gazilerimizi minnetle anıyor,görev  malulü  ve emeklilerimize sağlık ve mutluluklar diliyor, hale  görevi başında bulunan tüm mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Resmi programın sona ermesinin ardından Yalıhüyük İlçe Emniyet Amirliğinde ikramda bulunuldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te polis günü kutlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!