Belediye konutları satışa çıktı

featured

Yalıhüyük’te yapımı kısa bir sürede tamamlanan konutlar Belediye  Başkanlığınca satışa sunuldu.

Yalıhüyük Belediyesinin Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürüttüğü projelerden eski binaların yıkılarak yeni ve kullanışlı binaların yapım çalışmaları sona erdi.

Yapılan yeni binalarda onlarca iş yeri üst katlarda ise konut ve misafirhane bulunuyor.

Büyük bir bölümü kamulaştırma yolu  ile alınan arsalar üzerine inşa edilen dükkan ve konutların yapım işleri ve tapu işlemleri tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Celal Özmen ;Büyük bir bölümünü kamulaştırma yolu ile arsalarını aldığımız ve Kentsel dönüşüm projesi kapsamında belediyemizin yaptırdığı binaları tamamlayarak hizmete sunduk.Kamulaştırma esnasında gerekli fedakarlığı gösteren hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim.Binaları altı ay gibi kısa bir sürede tamamladık.Küçük esnafımız daha modern ve güzel bir iş yerine sahip oldu.Binalarımızın üst kısmında konutlar var. Bunları satışa sunduk .Bir kısmını sattık.Diğer altı dairemizi de satışa sunduk.Cami önününü genişleterek daha güzel ve modern bir hale getirdik.Merkez Camimizin etrafını açarak daha güzel bir görünüm kazandırdık.’’dedi.
Alanda daha farklı peyzaj çalışmalar yapacağını ifade eden Başkan Özmen Konutların satış fiyatlarının çok uygun olduğu özellikle gurbette olan hemşerilerine tavsiye ettiğini ifade etti.
Merkez Cami yanında bulunan alanda çalışmalar esnasında asırlar öncesine dayanan bir kuyu bulunduğunu ifade eden Başkan Celal Özmen ;12 Metre derinliği olan kuyumuzun etrafını nostalji bir peyzaj ve tasarımla tamamlayacağız.’’dedi.
Özmen Peyzaj çalışmalarına Selçuklu belediyesinin katkısından dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek yapılan hizmetlerin Yalıhüyük’e hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

 NOT: KONUT SATIŞLARI İLE İLGİLİ BİLGİYİ BELEDİYE  BAŞKANI CELAL ÖZMEN AÇIKLADI GÖRÜNTÜLERİ VİEDEOLAR BÖLÜMÜNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Belediye konutları satışa çıktı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!