Yalıhüyük’te 1500 kişi birlikte ifar açtı

featured

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği Konya Büyükşehir  Belediyesi’nin düzenlediği ev sahipliğini Yalıhüyük İlçe teşkilatı veYalıhüyük Belediyesinin üstlendiği toplu iftar yemeği görülmeye değerdi.

 

Yalıhüyük’te düzenlenen toplu iftar yemeğine  Konya Ak Parti Milletvekili Cem Zorlu,İl Genel Meclisi Başkanı ,Ali Selvi,Konya İl yönetimi,Çevre belde belediye başkanlarının yanısıra yalıhüyük’te bin beşyüz kişi Katıldı.
Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanı Cami önünde gerçekleşen toplu iftar yemeğinde açılış konuşmasını Yalıhüyük Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin Yaptı,Başkan Tekin konuşmasında;’’İl teşkilatımızın organizasyonunda Büyükşehir  Belediyemiz ile birlikte böyle güzel bir toplantıya iftar yemeğine  katılmanızdan dolayı teşekkür ederim.İnşallahbundan sonra daha farklı organizasyonla sizlere buluşmaya devam edeceğiz.Toplu iftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.
Belediye Başkanı Celal Özmen’de selamlama konuşmasında;Yalıhüyük’te ramazanın 14. Gününde  böyle güzel bir tablo ile birlikte olmaktan ve ev sahipili yapıyor olmaktan çok mutluyum.İlçemize teşrif ederek katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..’’dedi.
Daha sonra söz alan Konya Milletvekili Cem Zorlu’da konuşmasında ;’’
Gerçekten maddi coşkusunun ötesinde manevi coşkusu hepimizi etkileyen bir atmosferin içerisindeyiz şu an. Yalıhüyük işte burada. Her rengiyle her türden her fikirden her meslekten Yalıhüyüklü hemşerilerimiz buraya toplandılar. Birlik içerisinde mübarek bir günde güzel bir gösteri, güzel bir tezeurat için bu alanı şenlendirdiler. Öncelikle teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Organizasyonu gerçekleştiren değerli gerek büyükşehir gerek ilçe teşkilatımıza hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu büyük bir  başarı büyük bir emek. Ramazan ayı herkesin kendi iç dünyasında  muhasebe yapması gereken bir ay. Bereketli bir ay. Ayrıca sükunet ayı beraberlik ayı dayanışma ayı. Rabbim birlğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Sevgili yalıhyüklüler biz aynı gemi içerisinde yaşıyoruz. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Dolayısıyla devletimize milletimize iyi sahip çıkmamız gerekir.  Bakın son zamanlarda büyük oyunlar oynanıyor.  Özellikle devletimiz üzerinde. Türkiye eski Türkiye olmaktan çıktı. Artık güdülen bir Türkiye değil. Tarih yazan bir Türkiye olması noktasına geldi. Artık dünyada söz söyleyen bir türkiye varız. İşte bundan rahatsız olan insanlar gerek içten gerek dıştan harekete geçtiler.  Ama şu unutulmamalıdır ki artık yiğit düştüğü yerden kalktı harekete geçti.  Eğer biz tek yumruk halinde birlik ve dirliğimizi bozmak isteyenlere karşı durabilirsek bu tür entrikaları bozmuş olacağız.’’diye konuştu.
Konuşmaların ardından akşam ezanının okunması ile birlikte Yalıhüyük’te bin beşyüz kişi birlikte ifar açtı.

NOT:HABERİN GÖRÜNTÜLERİNİ  VİDEOLAR BÖLÜMÜNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te 1500 kişi birlikte ifar açtı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!