Yalıhüyüklüler bu kez Belek’te bir oldular

featured

aaaaaaaaaaaaaaadernek

Akdeniz Yalıhüyüklüler Derneği Antalya Belek Tatil beldesi Mesire alanında şölen düzenledi.

Şenliğe Yalıhüyük  Belediye  Başkanı Celal Özmen,İstanbul Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ,Konya Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Mustafa Atak ve yönetim kurulu üyeleri,Yalıhüyük Ak Parti İlçe  Başkanı Bülent Tekin,Yalıhüyük Tapu Müdürü Hasan Koçer,Yalıhüyük  Eski Belediye  Başkanı Hasan Yiğit,Yalıhüyük’ten  ve Çeşitli bölgelerden gelen davetlilerin yanısıra Şenliği Organize Eden Akdeniz Yalıhüyüklüer derneği yönetim kurulu tam kadro katıldı.


Belek Kadriye Halk Plajı yanındaki Mesire alanındaki Şölen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması  ile start aldı.


Programın açılış Konuşmasını Yapan AkDeniz Yalıhüyüklüler derneği  başkanı Sadık Uçar sıkıntıların streslerin üzüntülerin erteleneceği şölen amaçladıklarını belirterek başladığı konuşmasında;’’Antalya ve İlçelerinde çok kalabalık bir nüfüsa sahibiz.Bu yüzden Manavgat’ta sabit bir dernek binamız var.Bunu sağlayan yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum.Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır.Birlikteliği,dayanışmayı,yardımlaşmayı,kültürel varlıkları ortaya çıkartıp,yaşatma ve geliştirmeyi amaçlar.Dernekçilik zor iştir.Emek ister.Büyük enerji ve emek ister.Görevi üslenen bizlerin gücü kuvveti ve enerjisi sizlersiniz.Sizlerden aldığımız güçle daha güzel projeler üretmeyi hedefliyoruz.Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.


Şenlikteki konuşmalar bölümünde söz alan Yalıhüyük Belediye  Başkanı Celal Özmen’deŞölen alanında  gördüğü coşkudan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek;’Yalıhüyük’te bu gençleri bu çocukları bukadar birarada göremiyoruz diyerek başladığı konuşmasında;Bu birlik ve beraberliği asla bozmayın.Derneği kurmak Kolay ama onu yürütmek oldukça zor ve meşeggatlidir.Daha önceleri İstanbul’da kooperatif kurduk yürütmeye çalıştık.Ama bazı nedenlerden dolayı uzun sürmedi.Gerçekten dernekçilik zor iş,Sabır ister destek ister.Tüm hemşerilerimiz ile birlikte el ele vererek derneklerimizi yaşatmalıyız.’’dedi.Başkan Özmen Konuşmasının son bölümünde ise göreve geldiği günden buyana yaptıkları hizmetleri şölen alanını dolduran Yalıhüyüklülerle paylaştı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbul Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek;Biz olmak İçin İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklülerin selam ve saygılarını getirdim.’’dedi.
Başkan Yılmaz konuşmasının devamında;Aynı dili konuştğumuz için değil aynı duyguları paylaştığımız için buradayız.Bir olmak için diri olmak için daha güçlü bir Yalıhüyük için buradayız.Derneklerimizin aktifliği güzel gelişmeleri de beraberinde getiriyor.Bölüşürsek hepimiz tok oluruz,bölünürsek hepimiz yok oluruz.’’dedi.

Son konuşmacı İse Konya Dernek Başkanı Mustafa Atak oldu.Atak konuşmasında;Konya’daa yaşayan hemşerilerimizin saygı ve sevgisini getirdik.Bu tür etkinlikler insanları bir birne bağlayıp,Sla-ı Rahim duygusunu bir nebze hafifletir.Gönülisterdi  ki Suğla gölünün yanında durup gölü izlemek ,Yalıhüyük’te volta atarak Yalıhüyüklü hemşerilerimize selam vermek,çarşı merkezimizde oturp hemşerilerimizle hasbihal etmek.Sizleri burada bir arada görmek derneklerimiz adına okadar destek oluyor ki  bizleri çok sevindiriyor.
Konya Derneği olarak öğrencilerimiz için bir prpgram düşünüyoruz ,Ağaçlandırma çalışmalarını Yalıhüyük’te gerçekleştirmek istiyoruz.Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.’’dedi.

Dernek Başkanları gelecek yıl Gölcük yaylasında Yaıhüyük’e ait dört derneğin oragizesiyle büyü bir şenlik düzenleyeceklerinin müjdesini verdiler.
Konuşmaların ardından derneklere katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.Şölen Yerel sanatçıların sahne aldığı müzik programı ,dernek yöneticilrinin hazırladığı skeç gösterisi  çekilişlerin yapıldığı ve palyaçoların gösterimi ile devam etti.Yemek programında davetlilerle ikramda bulunuldu.

Şölenin son bölümünde ise Türk Halk Müziği sanatçısı  Eda’nın seslendirdiği hareketli  müzikle yalıhüyüklüler unutulmaz bir gün geçirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyüklüler bu kez Belek’te bir oldular

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!