Yalıhüyük.com ‘dan Bozkır Postasına ziyaret

featured

Bozkır İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Bozkır Postası Gazetesi genel yayın Yönetmeni Yunus  Yılmaz’a  nezaket  ziyaretinde  bulunduk.

Yalıhüyük Haberlerine yer vermelerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduğumuz Gazetenin Genel Yayın yönetmeni Yunus Yılmaz ziyaretten dolayı memnuniyetini dile  getirdi.
Yerel Gazeteciliğin her geçen gün şartlarının zorlaştığını ifade eden Yılmaz;’’ 32 yıldır bu mesleğin içerisindeyiz. Her geçen dönem şartlarımız zorlaşıyor. Büyükşehir Yasası ile yaşam kaynağımız  olan Resmi ilanlarda kalkarsa yerel gazetenin yaşaması neredeyse imkansız olur.’’dedi.
Yalıhüyük.com  genel yayın yönetmeni Fatih Atalay’a  samimi açıklamalarda bulunan Yunus  Yılmaz;’’Yalıhüyük ün bizim yanımızda  ayrı bir yeri var.Oralardan güzel haberler alıyoruz. Bölgemiz  adına  büyük hizmet  verdiğine  inandığımız  Bozkır  Postası Gazetesinin içeriği de  böyle  komşu İlçelerimizin haberlerinin yer alması ile  zenginleşiyor.’’diye  konuştu.
Yalıhuyuk com. Genel yayın yönetmeni Fatih Atalay’da Yılmaz’a  Yalıhüyük adına  teşekkür  ederek;” İlçenin tanıtılmasında Bozkır  Postası büyük önem taşıyor. Birlikte hareket ederek Bölgenin sorunları ve tanıtım noktasında da büyük yarar sağlayabiliriz.Sosyal ve Kültürel mirasımızı tanıtabiliriz ”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük.com ‘dan Bozkır Postasına ziyaret

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!