BELEDİYE YENİ ARAÇ FİLOSUNU TANITTI

aracfilosu (10)

Yalıhüyük Belediyesi bünyesine kattığı yeni araç ve iş makinalarını Cumhuriyet Meydanında gösterime çıkardı.

Tanıtım programına Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe Emniyet amiri Abdurrahman Aladağ,Ak Parti İlçe Başkanı Celal Özmen,MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız,Ak Parti İlçe Yönetimi,Belediye Meclisi üyeleri,daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım programında konuşan Belediye Başkanı Hasan Koçer; Büyükşehir Belediyemizden 1 Adet Fatih Kamyon,bir adet sıfır krayder,bir makam aracı,bir cenaze nakil ve morg aracı iki adet itfaiye,Arasöğüt Mahallesine bir adet yangın tankeri alınmıştır.Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet 13 tonluk çöp toplama aracı,110 adet çöp toplama konteyneri aldık.

Birlik ve beraberlik içinde birçok hizmeti Yalıhüyüğümüze kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu ve birçok hizmeti İlçemize kazandırılmasında katkıda bulunan Başta Konyamızın evladı Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na,Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllü’ye,Konya Milletvekili Harun Tüfekçi’ye,Büyükşehir Belediye Başkanımıza,daire başkanlarımıza İlçe Kaymakamımıza,İl teşkilatımıza,İlçe teşkilatımıza ,İlçe Koordinatörümüze,Her zaman yanımızda olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Meclis üyelerimize,Mahalle Muhtarlarımıza,İlçe Halkımızdan Osman Karagöz,Mustafa Atak,Belediye Mali İşler müdürüne ve çalışan personellerimize şahsım ve İlçe halkım adına teşekkür ederim.’’dedi.

Başkan Koçer göreve geldiklerinden buyana İlçeye yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek birçok yeniliğe ve Yalıhüyük’ün geleceğine yatırım yaptıklarını ifade etti.

Konuşmalarının Ardından İlçe Müftüsü dua yaptı, Belediyeye kazandırılan araç ve iş makineleri için kurban kesildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BELEDİYE YENİ ARAÇ FİLOSUNU TANITTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!