TAPU KADASTRONUN KURULUŞUNUN 169. YILINDA YALIHÜYÜK’TE ETKİNLİK YAPILDI

featured

Tapu Kadastro Müdürlüğünün 169. kuruluş yılı nedeniyle İlçe Kaymakamı Ali Polat ve Daire Müdürleri Yalıhüyük Tapu Müdürlüğüne tebrik ziyaretinde bulundu.
Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat İlçe Tapu Müdürlüğü ziyaretinde, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 169. Kuruluş yılını kutlayarak çalışanlarına başarı diledi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tapu Müdür Vekili Ömer Yayla;’’ Müdürlüğümüzün 169. Kuruluş Yılında ziyaretlerinizden dolayı onur duyduk. Bu mutlu günümüzde davetimize icap ettiğinizden dolayı teşekkür ederim. Yalıhüyük Tapu Müdürlüğü olarak Genel müdürlüğümüzün, Misyon Vizyon ve Kalite politikasını en üst düzeyde uygulamaya gayret gösteriyoruz. İlçemizde Vatandaş Memnuniyetimiz çok yüksek durumdadır.
Her Yıl Seydişehir Gazeteciler Cemiyetinin Seydişehir’de organize ettiği Kadastronun kurucusu Defter-i Hakani Nazırı Mahmut Esat Efendi’nin anma programına katılarak başladığımız Kuruluş yıldönümü etkinliklerini Kaymakamım Sayın Ali Polat Öncülüğünde Daire amirlerimizle sohbet ve Kaynaşma günü olarak Müdürlük binamızda bir etkinlik düzenledik.’’diye Konuştu.
Yalıhüyük Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen enkinlikte davetlilere ikram yapılmasının ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
TAPU KADASTRONUN KURULUŞUNUN 169. YILINDA YALIHÜYÜK’TE ETKİNLİK YAPILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!