YALIHÜYÜK TOKİ KONUTLARINDA YENİ FIRSAT

featured

Yalıhüyük’te yapılması planlanan TOKİ konutlarında %10 ‘a varan indirim ve başvuru yapamamış kişiler için süre 30 Eylül’e kadar uzatıldı.
Belediye Başkanı Hasan Koçer, yaptığı açıklamada, Yalıhüyük’ün güzel ve modern bir kent olma yolundaki yatırımlarından en önemli birisinin de TOKİ konutları olduğunu ifade etti.
Daha fazla vatandaşın bu yatırımdan yararlanması için müracaat tarihini 30 Eylül’ kadar uzattıklarını dile getiren Koçer,3+1,2+1 olarak planlanan TOKİ konutlarında %10 a varan indirimlerin ve müracaat edememiş kişiler için sürenin 30 Eylül’e uzatıldığı müjdesini verdi.
Başkan Koçer açıklamasında ;’’Ankara’ya giderek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,Finansman Daire Başkanlığında bizzat giderek İlçemizin gurbetçi yapısını dile getirdik. Toki Konutları için %10 civarında indirim gerçekleştirdik. Buna göre 3+1 dairelerde fiyatlar 157 bin TL’den 142 bin TL’ye,2+1 Konutlar için de 107 bin TL’den 97 bin TL’ye düşmüş oldu.Bu düşüşüler ile hemşerilerimiz 10 ila 15 bin arasında daha az ödeme yapmış olacaklar.’’dedi.
Öte yandan TOKİ’nin birçok kampanya gerçekleştirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Hasan Koçer’’TOKİ web resmi sitesinin takip edilmesini isterken peşin ödemelerde %20 ila %30 oranında ödemelerin düşebileceği bilgisini verdi.
Koçer, daha önce duyurulmuş olan müracaat bedellerinde değişiklik olmadığını belirterek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK TOKİ KONUTLARINDA YENİ FIRSAT

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!