İLKÖĞRETİM VE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ HAFTASI KUTLANDI

featured

2016-2017 eğitim öğretim haftası Yalıhüyük’te çeşitli etkinliklerde kutlandı.
İlk Program Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstü önüne Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan’ın çelenk koyması ile başladı.
İlçe Kamu Kurum amirlerinin katıldığı program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde devam eden Programa, Kaymakam Ali Polat, İlçe Emniyet Amir Vekili Dursun Ali Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, Okul Müdürleri, daire amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan İlköğretim haftası ve 15 Temmuz şehitleri anma programında günün önem ve anlamını belirten konuşma yaptı. Doğan Konuşmasında;’’2016-2017 Eğitim Öğretim yılına 25 Öğretmen,11 anasınıfı,24 İlkokul,4 Ortaokul,33 İmam hatip Ortaokulu,24 ÇPAL olmak üzere 96 öğrenci ile başlıyoruz.Bu öğrencilerden 16 sını 2 mahallemizden taşıyoruz.’’dedi.
Öğrencilere Eğitim Öğretim yılının başında nasihatlar da veren İlçe Millİ Eğitim Müdürü Doğan;’’Derslerinize iyi çalışın Öğretmenlerinizin anlattıklarına iyi kulak verin bol kitap okuyun ki başarı da beraberinde gelsin.’’diyerek;15 Temmuz tarihini sakın unutmayın. Ogün Ülkenizin bağımsızlığına Milletinizin özgürlüğüne ve sizin geleceğinize kast edenleri iyi tanıyın.Bir gün aynı hain saldırıyı yaparlarsa ,tıpkı 15 Temmuz’daki gibi kahraman Milletimiz gibi davranmanız gerektiğini sakın unutmayın.’’dedi.
Programın sonunda Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan,Başbakan Binali Yıldırım’ın ve İsmet Yılmaz’ın 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mesajları okundu. Öğrenciler günün önemine binaen şiirler okudu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İLKÖĞRETİM VE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ HAFTASI KUTLANDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!