BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER

featured

Konya Büyükşehir BLD Genel Sekreteri Hasan KILCA, Koordinasyon Daire BŞK Mustafa YAZLIK ve Fen İşl Bölge Sorumlusu Memiş KUNT Yalıhüyük’e gelerek Belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Hasan Koçer’den bilgi aldı.
İlçedeki Çalışmalardan oldukça memnun olan Büyükşehir Belediye heyeti Başkan Koçer ile yatırımlar ve ilçe sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Koçer Büyükşehir Belediyesinin katkılarından memnuniyetini dile getirerek yatırımda yaşanan sorunları rapor halinde heyete sundu.
Başkan Koçer konu ile ilgili olarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;’’Konya Büyükşehir Bld Genel Sekreterimiz Sayın Hasan KILCA, Koordinasyon Daire BŞK Sayın Mustafa YAZLIK ve Fen İşl Bölge Sorumlumuz Sayın Memiş KUNT İlçemizi ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi, İlçe sorunlarımızı dinlediler, kendilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehir Konağı, yüzme havuzu ve sauna yapılması konusunda istekte bulunduğunu belirterek heyetin bu yatırımlar konusunda olumlu baktığını ifade etti.
Başkan Koçer ayrıca Sosyal faaliyet alanlarının genişletilmesi, Mezarlık kamelya ihtiyacı altyapı çalışmalarında bozulan yolların bakım ve onarımı 1200 metre uzunluğunda şehir girişi yolunun sıcak asfalt aydınlatma gibi yatırımların gerçekleşmesini arz ve talep ettik15319184_10154879776674558_9008509357523720423_nlerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!