GÖLCÜK YAYLA YOLU AÇILDI

featured

Antalya Bozkır dağ yolu Kara yolları 36. Şube ekiplerinin üstün gayreti sonucu trafiğe açıldı.

Aynı yol  üzerinde  Bulanan Yalıhüyük’ün Gölcük yayla yolu da açılmış oldu. Çalışmaları yerinde takip eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer Gölcük yaylasında  bulunan Hayvanlara yiyecek götürdü.

Kara yolları 36. Şube ekiplerine teşekkür eden  Başkan Koçer Antalya Bozkır yolu  güzergahında bulanan Gölcük yaylasına da ulaşımın açıldığını belirterek başladığı konuşmasında;’’Kurucay  Mahallesinden  Antalya yolu  arasındaki alan  yoğun kar yağışı nedeniyle  kapalıydı.Sağ olsun Kara yolları 36. Şube ekipleri yoğun bir çalışma sonucu yolu trafiğe açtı.Bölgeden  hem  Antalya yolu  Çelmeli kavşağına çıkan yol açıldı,hemde gölcük yaylamızın yolu açıldı. Seydişehir  Belediye  Başkanımız  Mehmet  Tutal,Ahırlı  Belediye  Başkanımız  İsa  Akgül ve  Bozkır  Belediye  Başkanımız İsa Gün Beyle birlikte koordineli olarak çalıştık.Buradan  Kara yolları 36. Şube şefi Lütfi Fındıkçı   beye  ve ekibine çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yayla evlerinde  inceleme yapan  Başkan Koçer;’’Allaha  şükür  bir iki prefabrik  ev dışında Yayla evlerinde bir hasar yok.Bu yıl çok güzel  kar yağdı.Yer yer  iki metreyi aşan bir  kar tabakası var.Burada ki hayvanlara yiyecek getirdik. Şuan itibaren  Gölcük yayla yolumuz trafiğe açılmıştır.’’diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
GÖLCÜK YAYLA YOLU AÇILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!