YALIHÜYÜK’TE VEFA KONULU TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

featured

Yalıhüyük’te, Büyükşehir Belediyesinin koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan “Medeniyet Okulu Projesi“ kapsamında ‘vefa’ konulu tiyatro oyunu sahnelendi.

Yalıhüyük Merkez İlkokulunda sahnelenen tiyatro gösterisine Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz, Yalıhüyük Komek Sorumlusu Yunus Emre Sezer, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Büyükşehir Medeniyet Okulu Tiyatro gurubu oyuncularından Raşit Koçer ve Tolga Erişkan’ın canlandırdığı vefa konulu oyun öğrenciler tarafından beğeni ile izlendi.

Proje koordinatörü Salih Karadayı 31 İlçe ’de tüm ilkokul ve ortaokullarda tiyatro oyununun sahnelendiğini belirterek;15 Mobil Tiyatro ekibi ile her ay bir insanlık değerini 3 yıldır işliyoruz. ’diye konuştu.

Belediye Başkanı Hasan Koçer; Büyükşehir Belediyemizin 3 yıldır sürdürdüğü böyle güzel bir projeyi İlçemiz okulunda da görmekten mutluyuz. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de İlçe Belediyemiz Olarak eğitime büyük önem veriyoruz. ’şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, Büyükşehir Belediyesinin böyle külfetli bir işi başarı ile yürüttüğünü belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Program sonunda ise çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen çocuk dergisi hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE VEFA KONULU TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!