BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR AKYÜREK YALIHÜYÜK’TE

featured

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe gezileri kapsamında Yalıhüyük ilçesini ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve beraberindekiler ilçe girişinde, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer AK Parti İlçe  Başkanı  Mustafa  Sezer,İlçeTeşkilatı mensupları ve Yalıhüyüklüler araç konvoylarıyla İlçe  girişinde   karşıladı.

Yalıhüyük Komek’te yemek  programına  katılan Başkan  Akyürek ve  beraberindeki heyet,Yalıhüyük  İlçe  Merkezi  Cumhuriyet  Meydanında İlçe  halkına  seslendi..

Akyürek,İlçeler bazında nüfus  yoğunluğuna  bakıldığında en yüksek yatırımın Yalıhüyük İlçesine  yapıldığını söyledi.Büyükşehir  Belediyesinden  Yalıhüyük için 10 Milyon TL kaynak aktarıldı.Yatırımların bütük bir  çoğunluğu tamamlandı diğer kısmı da önümüzdeki süreçte tamamlanacaktır.

Konya Merkezde tüm ekiplerimiz aralıksız  olarak çalışmakta Konyamızı daha da  güzelleştirmek geliştirmek için var gücümüzde mücadele etmekteyiz. Konyamızın 752 yerleşim yeri,783 yerleşim mekanı,İlçelerd de dahil hiçbir  yer yok ki Konya  Büyükşehir  Belediyesinin izi bulanmamış olsun,yatırım kervanının sesi duyulmamış olsun.831 ekiple,780 noktada arkadaşlarımız çalışma  yapıyor.Buradan  tüm çalışma  arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.Büyükşehirimize yaptığımız  bu yatırımları  31 İlçemize tek tek uygulayacağız.’’dedi.Başkan  Akyürek;Referandum içinde  Yalıhüyük İlçesinden büyük oranda  evet  beklediklerini ifade ederek;15 Temmuz Kalkışmasına büyük bir  yürekle dur dedik.Hollanda,Almanya,Avusturya bizim yapacağımız referanduma  ne hikmetse  çok  müdahil olmak istiyorlar.Ecdadı büyük olan  bin yıldır  bu tapraklarda yaşamış  vatanı için canını feda etmiş şehitlerimiz var .Biz Avrupalılar dedi diye  hareket edecek bir  millet değiliz.Cumhurbaşkanımızın da ifade etttiği üzere Tek  Bayrak  Tek  Vatan Tek  Millet  sloganı ile  çıktığımız  bu yolda 16 Nisanda Yalıhüyük ve  Tüm Konyamızla  birlikte evet demeye hazır mıyız? Diyerek sözlerini tamamladı.

Yalıhüyük  Belediye  Başkanı  hasan  Koçer’de konuşmasında,Konya  büyükşehir  belediyesine teşekkür ederek; bütçemizin on katını büyükşehir belediyemizden yatırım aldık.İlçe Belediyemiz ve  Büyükşehir  belediyemiz  ile  tam uyum ve  koordinasyonla çalışarak İlçemizin her köşesine hizmet  götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bizlere desteklerinden dolayı Büyükşehir  Belediye  Başkanımız Sayın Tahir  Akyürek’e,Konya Milletvekillerimize,İlçe  Kaymakamımıza  ,Belediye  Meclis  Üyelerimize İlçe  teşkilatımıza sonsuz teşekkür ederim.’’dedi.

Program sonunda Konya’da düzenlenen  Haydi Bilbakalım bilgi yarışmasında ödül alan  öğrencilere Byükşehir  Belediye  Başkanı  Tahir  Akyürek ve  protokol üyeleri tarafından hediye verildi.Belediye  Başkanı  Hasan  Koçer  günün anısına  Yalıhüyük Gölcük yayla  tablosunu hediye etti.

Program  toplu fotoğraf çekimleri ile  sona erdi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR AKYÜREK YALIHÜYÜK’TE

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!