DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

featured

Yalıhüyük Ak Parti teşkilatında gerçekleşen 70. İl danışma toplantısına Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı,İlçe sorumlusu Yavuz Selim Özkan,Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe Başkanı Seyfettin Piskin ,Kadın Kolları Başkanı Naime Ceran ,Gençlik Koları Başkanı  Mehmet  İnce,Meclis üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Konya Milletvekili Avrupa birliği Uyum Komisyonu Üyesi Selman Özboyacı yaptığı konuşmada Siyaseti bir dava üzerine yaptıklarını belirterek;’’Bizim davamız 1400 yıllık yürüyüş.İslam coğrafyasının sesi mazlumların umuduyuz.’’dedi.

Özboyacı;’’24 Haziran seçimlerinde Yalıhüyük’ten aldığımız oy oranı yüksek, bizim için çok önemli hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2013 Mayısında gezi olayları ile başlayan 15 temmuz darbe girişimine kadar devam eden olaylar Ülkemizin birliğine bütünlüğüne vurulmak istendi.Ama bizler bir bütün olarak bir olduk birlik olduk bu hainlere fırsat vermedik.Cumhur Başkanımızın önderliğinde bu kutlu yürüyüşümüz devam edecek.

Şimdi ekonomik olarak kıskaç altına almaya çalışıyorlar. Bunu başaramayacaklar. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 18 Ağustosta yapılacak büyük kongreye hep birlikte katılarak birliğimizi beraberliğimizi gösterelim. Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirelim. ’diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin de 24 Haziran seçimlerinde İlçe teşkilatı Kadın kolları Gençlik Kolları olarak birlikte çok çalıştık.Yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza Partimize yakışır sonuçlar aldık.Çalışmalara durmadan devam edeceğiz.’’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer de İlçemizde seçim sürecini çok başarılı geçirdik.Hizmetlerimizle de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmenin çabasındayız. 70. İl danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum’’dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Özboyacı ilçenin sorunlarını dinledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!