Yalıhüyük Kaymakamlığından İftar Yemeği

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından belirlenen vatandaşlara yönelik   iftar  programı düzenlendi.

Yalıhüyük Hükümet Konağı  önün de gerçekleşen  iftar  programı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü tarafından belirlenen vatandaşlara yönelik verilen  iftar  yemeği memnuniyetle karşılandı.

İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç Vakfı personelimiz ve Mütevelli Heyetimiz ile birlikte yalnızca bu tür akşamlarda değil, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Devletimizin imkânlarını ailelerimize ulaştırmak, sosyal devletin unsuru olarak bizim görevimizdir. Bizler bu görevi ifa etmek için burada bulunmaktayız.’ diye konuştu

Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen iftar yemeği organizasyonuna Kaymakam Muhammed  Deniz  Kılınç’ın yanı sıra  yanı sıra Belediye Başkanı Hasan  Koçer,İlçe  Jandarma Komutanı Hakan Doğan, İlçe  Emniyet  amiri Ömer  Sevsarı İlçe Tarım Müdürü Mevlüt  Semerci, İlçe Müftüsü Önder Özkan, Sosyal yardımlaşma  ve  dayanışma  vakfı  Müdürü Murat  Yılmaz, vakıf personeli katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Kaymakamlığından İftar Yemeği

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!