Yalıhüyük belediyesi asker gecesi düzenledi

featured

Yalıhüyük Belediyesi 99-4 devre asker adayları için gece düzenledi.

Cumhuriyet  Meydanında düzenlenen Asker gecesi Kuran ı kerim tilaveti ile başladı.Saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okunması ile devam eden gecede konuşan İlçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç; ’Hiç şüphe yok ki asker ocağı peygamber ocağıdır. Sizler de oraya gidecek Mehmetçik olacaksınız. Vatanımızın birlik ve beraberliği için bütünlüğü için her türlü kutsal her türlü kutsal değerimiz için sizler gerekirse çok aziz bildiğiniz canınızı kanınızı verecek Çanakkale’de olduğu gibi şehir olacaksınız. Sizlere askerlik görevinizde üstün başarılar diliyor sağ salim vatani görevinizi tamamlayarak ailelerinize kavuşmanızı istiyorum. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de yaptığı  konuşmada;’’ Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimizin, Aziz Türk Milleti’ne, Yalıhüyüklü Yiğitlere, ekmeğini taştan çıkarır bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum.’’dedi.

Asker adayları yararı için hediyelik eşya ve çekilişlerin ardından Müzik eğlencesine geçildi.Yerel sanatçılar Hasan Kaya ve  Yakup  Minaz türküler söylediler.

Programda Asker adaylarının hazırlayıp oynadığı skeçlerle alanın dolduranlara duygulu anlar yaşattı. Belediye Başkanı Asker adaylarına  Bayrak ve Kuran’ı kerim hediye etti.Katılımın yoğun olduğu Asker gecesinde İlçe  Müftüsü Önder  Özkan’ın duası ile program sona erdiPrograma İlçe  Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç,Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe  müftüsü Önder Özkan,davetliler ve yoğun olarak ilçe  halkı katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük belediyesi asker gecesi düzenledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!