Koski’den Ahırlı’ ve Yalıhüyük’e dev İçme suyu projesi

featured

Ahırlı ve Yalıhüyük İlçelerini Kapsayan 100 yıllık içme su sorunu ortadan kaldırılacak dev proje hayata geçiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak projenin Konya bölgesinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

 Suğla içme suyu arıtma tesisi projesi tamamlandığında şişelenmiş su kalitesinde olacağı,  belirtilen projenin de 20 Milyon ’a mal olacağı öğrenildi.

Ahırlı, Yalıhüyük ,merkez ve dış mahallelerine hizmet verecek 20 Milyonluk İçme suyu Suğla Arıtma tesisi projesi tamamlandığında her iki ilçenin ’de 100 yıllık su sorununu ortadan kaldıracağı söylendi.

Ahırlı Belediye Başkanı  İsa Akgül ve  Yalıhüyük Belediye Başkanı  Hasan Koçer Anadolu ajansı muhabirine yaptıkları ortak açıklamada; ’Ahırlı, Akkise, Bademli, Balıklava, Çiftlik,Kayacık,Aliçerçi,Erdoğan,Karacakuyu,Büyük öz,KüçüközYalıhüyük Merkez ve dış mahalleri olan Ara söğüt ve  Saray  mahallerini kapsayacak proje sayesinde  hem su sorunu hem de su kalitesi artırılacak. İlçelerimizin 100 yıllık su sorunu çözülmüş olacak ve Halkımız çok kaliteli içme suyu içecek. Bu projenin gerçekleşmesi için Desteklerinden Dolayı Koski Genel Müdürümüz Ahmet Demir ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Beye Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her iki ilçemize de hayırlı olsun ’diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Koski’den Ahırlı’ ve Yalıhüyük’e dev İçme suyu projesi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!